18 mája 2010

Program na 19. mája 2010

Záverečná lekcia v akademickom roku 2009/2010 bude venovaná rozpracovaniu spoločných projektov. Svoje projekty budú mať možnosť poslucháči prezentovať na seminári. Na lekcii taktiež bude vyhodnotenie práce za uplynulý akademický rok.

Projekt Fotografie z Devína

Fotografie z vychádzky na Devín od všetkých účastníkov publikujeme v spoločnej fotogalérii Picasa. Túto fotogalériu umiestnil lektor na adresu http://picasaweb.google.sk/devin.tretivek/Devin2010?authkey=Gv1sRgCIrv6MjtzrPmIg#

Prístupové heslo oznámi účastníkom vychádzky lektor na prednáške. Účastníci vychádzky sú pozvaní na umiestnenie svojich fotografií do fotoalbumu s názvom Devín 2010, kde už sú fotografie, vyhotovené lektorom. Fotoalbum navrhujem prezentovať na projektovom seminári.

Projekt Slideshow Picasa na CD

Pomocou programu Picasa 3 si napálime fotografie z udalostí počas štúdia na disk CD.

Stručný popis je na adrese https://sites.google.com/site/tretiveknalinke/napalovanie#TOC-Slideshow-Picasa3.

Lektor pripravil svoje fotografie, fotografie ďalších predpokladáme pripojiť a na páliť spoločne. Projektový seminár sa uskutoční dňa 22. júna 2010. Podrobnosti sú uverejnené na adrese: https://sites.google.com/site/tretiveknalinke/oznamy/projektovyseminar.

Vyhodnotenie akademického roka

Lekciou sa končí prvý rok vyučovania v novej počítačovej učebni. Technické vybavenie učebne a pracovné prostredie sa vedeniu STU podarilo zvýšiť na neporovnateľne vyššiu úroveň ako v minulosti. Lektori sa snažili urobiť všetko preto, aby technické prostriedky učebne boli efektívne využité.

Tradičné ukončenie akademického roku vykoná vedúca UTV pri STU RNDr. Eleonóra Adlerová, PhD.

Slávnostné odovzdanie osvedčení
pre absolventov bude 11. júna 2010. Podrobnosti sú dostupné v kancelárii UTV pri STU v úradných hodinách.

Žiadne komentáre: