01 novembra 2011

Program na 2. novembra 2011

Akademický rok 2011/2012 začína na UTV pri stu v Bratislave v súlade s dôkladne pripraveným študijným programom a tradične fungujúcou organizáciou. V 3. skupine študijného odboru Praktické využitie počítačov bude vzdelávanie prebiehať v súlade so stanovenými témami, zakotvenými v Študijnom programe (ŠP) a taktiež podľa záujmu poslucháčov.

Na prvej lekcii nás čaká:

  1. Oboznámenie s prevádzkovými a bezpečnostnými predpismi Pravidlá sú k dispozícii písomne i na adrese: http://www.stuba.sk/new/generate_page.php?page_id=4110#Pravidl%C3%A1%20UD104
  2. Voľba vedúceho študijnej skupiny (zástupcu), kontrola platieb. Organizačné pokyny sú k dispozícii v ŠP str. 7. Na stránke UTV: http://www.stuba.sk/new/generate_page.php?page_id=1547
  3. Prieskum domáceho/dostupného vybavenia poslucháčov PC technikou. Vyplniť údaje do tabuľky podľa pokynov lektora.
  4. Záujem o hlavné tematické oblasti. Témy sú na strane 33 Študijného programu. Poslucháči na ďalšej lekcii pridelia témam podľa svojho záujmu body v rozmedzí 1 – 10 bodov. Celkový súčet pridelených bodov od poslucháča sa má rovnať 10!
  5. Úvodná lekcia : Využívanie možností OS Windows XP. Študijné sylaby s názvom Windows XP stručne a prakticky“ sú k dispozícii na adrese: https://sites.google.com/site/tretiveknalinke/win-xp-strucne. Na spodnej strane tejto stránky je v prílohe na stiahnutie text vo formáte .PDF.

Žiadne komentáre: