15 apríla 2008

Pozvánka na fotoexkurziu

Študenti UTV pri STU BA, študijného odboru Praktické využitie počítačov (PVP), tretia skupina sa pokúšajú zorganizovať spoločnú pešiu prehliadku historického centra mesta pod vedením sprievodcu BKIS. Cieľom je získanie fotografií z historického centra mesta, ktoré budú následne spracované do webového fotoalbumu(/mov) v rámci študentského projektu.

Na zamýšľanom podujatí sú vítaní i poslucháči ostatných skupín PVP, týmto zisťujeme ich záujem o uvedenú akciu.

Štandardne BKIS ponúka nasledovnú TRASU:
Primaciálne námestie - nádvorie Starej radnice - Hlavné námestie - Rybárska brána - historická budova Opery SND - Hviezdoslavove námestie - Dóm sv. Martina - Panská ulica - Ventúrska ulica.

Možné sú aj štandardné tematické prehliadky
(podľa http://www.bkis.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=65&Itemid=86 )
Rimania v Bratislave; Slovanská Bratislava; Bratislavský hrad; Hrad Devín;
Bratislava v Uhorskom kráľovstve; Slávne osobnosti a Bratislava; Štúrovci v Bratislave; Technické pamiatky; Bratislava v období 1.ČSR; Bratislava v rokoch 1945-1989; Súčasná Bratislava.

V prípade objednávky viac ako 3 dni vopred môže byť program podľa priania skupiny. Mohli by sme sa zamerať napríklad na:

Bratislavské fontány;
Paláce šľachty a mešťanov z 19. storočia;
Uhorskí králi v Bratislave;
Secesia v Bratislave;
iné podobné - doplniť môžu záujemcovia pri zápise do
zoznamu.

Cena za jednohodinovú prehliadku vrátane študentskej zľavy je 600,00 Sk. Limitujúce a zmysluplné teda je, aby počet účastníkov bol najmenej 10 (potom by každý platil najviac 60,00 Sk). V prípade menšieho počtu záujemcov ako 10 sa akcia neuskutoční.

Vo štvrtok 3. apríla, na konzultácii skupiny PVP3 prejavilo záväzný záujem najmenej
5 kolegov (spolu so mnou). Títo sa dohodli na termíne podujatia, ktorým má byť

štvrtok, 24. apríla 2008 od 10:00 do 11:00h.

Organizátori privítajú každého,
kto sa zo skupín PVP1; 2 a 4 záväzne prihlási

do štvrtka 17. apríla 2008, 13:00h.
vrátane úhrady zálohy 60,00Sk na účastníka.

Záloha bude vyúčtovaná (alebo vrátená) podľa skutočného počtu účastníkov.

Evidencia záujemcov a v prípade úspechu akcie i účastníkov je v tabuľke, ktorá je k dispozícii pri prezenčnej listine a okrem toho, v prípade najväčšej núdze, sa vám tabuľka otvorí i na i na:

http://pvp3-na-utv-stuba.googlegroups.com/web/BKIS-Zaujem01.doc?gda=foOUFUEAAAAAh2ARvWdgqhk7fpTLbnTYg3X0hD06ktSToIvqvkW8csoDC-UEzFjWQ24LpDJosIjVWGbOBa2wp3lceWHPcoR-5KylSQ9gG5gUBwiOovY3VA

Prosím, ak máte záujem, zapíšte sa, napíšte prípadne Váš záujem o zameranie exkurzie, zaplaťte 60,00 Sk a odtrhnite svoj pásik originálu z tabuľky.

Na konci Vašej lekcie/konzultácie posuňte tabuľku i s peniazmi ďalšej skupine.

Výsledok prihlasovania zverejním v piatok, 18. apríla 2008 na tomto blogu. Tým, ktorí nechajú kontaktnú Gmail adresu, zašlem i správu elektronickou poštou. Samozrejme, že všetky otázky môžete písať ako komentár po kliknutí doole na odkaz (N komentárov).

4 komentáre:

Kybernetik povedal(a)...

Prajem úspešnú exkurziu. Ja nemôžem prísť, lebo mám veľa práce. Musím dať do poriadku sieť na vrátnici u sv. Petra. Zdá sa, že je tam dosť veľký chaos, príliš veľa vchodov a neoprávnených vstupov. Je tu veľa pokusov o vniknutie samovražedných islamských atentátnikov, ktorých duše sú po úspešnom výbuchu tak zblbnuté, že nevedia trafiť do pekla.
Prajem pekné počasie na exkurziu, ale sv. Peter zatiaľ nič nesľubuje, je veľmi neúplatný.

Lektor povedal(a)...

Dopĺňam informáciu,ktorú mi poskytol p. Babinský. V sobotu a v nedeľu (26. a 27.4.08) je podujatie "Bratislava pre všetkých". Ale myslím, že to nie je konkurencia, nie sú tam toho roku písané mestské exkurzie. Podrobnosti http://jaroslavfilo.blog.sme.sk/c/142218/Bratislava-pre-vsetkych.html
Povzbudzujúce je, že už nás je 10.

Gunity povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený správcom blogu.
Gunity povedal(a)...

Už som sa prihlásil a na 99% prídem. Aby sme ďalej šírili pozvania: budeme na Vás čakať 24. apríla 2008 o 10:00 všade v starom meste. Ja budem pred národným divadlom na Hviezdoslavovom námestí a pán Slezák na Primacionálnom námesti, kde je hlavný zraz. Pokiaľ čakáte môžte si pozrieť moje fotky niektorých bratislavských schôch http://picasaweb.google.com/miro.babinsky/BratislavaSochySculptures .
S pozdravom
MB